neděle 12. února 2012

Tangle Teezer

Malý - velký zázrak Tangle Teezer, tento hřeben mámě obě dvě, protože obě milujeme své vlasy a chceme jim dopřát tu nejlepší péči a přesně tu jim tento hřeben poskytuje. Obě dvě nás Tangle Teezer velmi zaujal a tak jsme se rozhodly koupit si ho a rozhodně toho nelitujeme a nikdy nebudeme. Tangle Teezer je hřeben se kterým se česání stává příjemnou činností a ne utrpením, které to dříve bylo s obyčejnými hřebeny, které vám trhají jeden vlas za druhým. Samozřejmě občas i tento hřeben trochu zatáhne, ale je to jen zřídka kdy a vůbec to nesnižuje jeho kvalitu. My už Tangle Tezeer nedáme z ruky.
Tangle Teezer je oblíbeným hřebenem po celém světě jelikož tento hřeben je opravdový zázrak. Tangle Teezer je v dostání v několika barvách a provedení. Existují tři druhy Tangle Teezeru : kompaktní - na cesty, klasický Tangle Teezer ten vlastníme my a také Tangle Teezer pro děti , který vypadá jako květináč a malé dětičky si do něj mohou dát své sponečky a gumičky a je to krásný doplněk do pokojíčku pro princezny. Obě máme malé sestřičky, které česání klasickým hřebenem tahalo a nechtěli se vůbec česat, ale teď se na česání s tímto zázračným hřebenem těší.
Tangle Teezer se stal hřebenem roku 2010 a je dostupný v několika barevných provedeních - modré, růžové, černé , oranžové a fialové se třpytkami.
Hřeben jsme zakoupili na stránkách zde tuto stránku můžeme jen doporučit.
Tangle Teezer nás i s poštovným vyšel na nějakých 400 Kč a to je moc pěkná cena tento hřeben bychom doporučili všem které trápí bujná hříva a klasické hřebeny na ni neplatí.

3 komentáře:

  1. TT je bezkonkurencny:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Asi budu za exota, ale já TT ještě nemám :D. To ale nemění nic na tom, že bych ho chtěla zkusit :)...

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Nejlepší hřeben na světě :) Už bych do ruky nevzala jinej.

    OdpovědětVymazat