středa 11. dubna 2012

Seznámení se Ziajou

Mnoho z Vás se s kosmetikou Ziajou již setkalo a používá ji. Dneska bych pro ty co jí neznají nebo pro ty co se o kosmetice chtějí dozvědět nějaké informace připravila krátké seznámení s touto značkou.
Ziaja je polskou značkou, která byla založena v roce 1989. Ziaja používá tradiční složky jako jsou bylinné složky a vitamíny spojené s moderní technologií.  Ziaja nabízí produkty na pleť, tělo, nohy, intimní hygienu také výrobky pro děti a pro muže.

Před pár dny jsme si objednali pár výrobků od Ziaji na stránkách http://ruzova10.cz/index.php , s obchůdkem jsme byli nadmíru spojené, objednávka dorazila do dvou dní a byla kompletní akorát se vloudila malá chybička a místo kondicionéru - intenzivní regenerace mi přišel kondicionér - intenzivní obnova, to jim ale nemám ani při nejmenším za zlé, myslím, že pro vlasy by byl přínos obojí. Co nás velmi potěšilo na těchto stránkách bylo to, že při objednávce nad 600 Kč bylo poštovné 0 Kč a jelikož my objednávku přes 600 Kč měli, byli jsme z toho nadšené. Poštovné je na těchto stránkách celkově zvýhodněné oproti jiným e-shopům. Ve zkratce jsme s obchodem velmi spokojené a těšíme se na další objednávku. A samozřejmě se můžete těšit, že postupně přibudou recenze o jednotlivých výrobcích.

2 komentáře:

  1. S tou Ziajou začínaj bejt všichni už otravní..:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je pravda,že se Ziajou se na blozích roztrhl pytel ale na druhou stranu nikdo tě nenutí články o Ziaje číst přece jen je můžeš ignorovat a číst jiné články..;)

      Vymazat